• Erwten Oogst 9760
Image 2018 06 21

NIEUW! GROVE MOES 0%

Grove Moes 0%: dé appelmoes die smaakt als thuisgemaakt

Zelfgemaakte appelmoes is heerlijk, maar toch altijd even een werkje. HAK, waar het allemaal begon met appelmoes, introduceert daarom Grove Moes 0%: een friszoete appelmoes zonder toegevoegd suiker met een wat grovere textuur die smaakt als thuisgemaakt. De moes is bereid volgens een speciaal procedé met appels van eigen bodem die van nature een laag suikergehalte bevatten. Hierdoor is Grove Moes 0% niet alleen heel erg lekker, maar heeft de moes ook, net als de andere appelmoezen uit het HAK 0% assortiment, een van nature laag suikerpercentage.

De moes is verpakt in een unieke variatie op de iconische HAK-pot die ook nog eens leuk staat op tafel tijdens de barbecue deze zomer. Grove Moes 0% - verkrijgbaar in de smaken appel, appel/peer en appel/kaneel - is heerlijk als bijgerecht bij de warme maaltijd, als tussendoortje of natuurlijk bij frietjes.

Appelmoes 0% is populairder dan ooit bij Nederlandse gezinnen. Uit de cijfers van 2017 blijkt dat er een nieuwe generatie appelmoeseters is opgestaan die steeds vaker kiest voor de 0% variant in plaats van de klassieke appelmoes. “De consument maakt steeds vaker een gezonde keuze door voor appelmoes zonder toevoeging van suiker of zoetstoffen te kiezen. Deze kentering juichen wij toe. Hier spelen de supermarkten ook een belangrijke rol in: door het bij elkaar plaatsen van meerdere merken en soorten Appelmoes 0% op ooghoogte maak je het voor de consument makkelijker om een gezonde keuze te maken”, aldus Nicole Freid, directeur marketing & innovatie bij HAK.

Verdere uitbreiding Appelmoes 0% assortiment

Naast de introductie van Grove Moes 0% wordt het Appelmoes 0% assortiment verder uitgebreid met een drietal kleinverpakkingen Appelmoes en Appelcompote 0% (210ml). De kleinverpakkingen zijn uitermate geschikt voor het sterk groeiende aantal éénpersoonshuishoudens (ouderen, singles, studenten, etc.) dat volgens het CBS inmiddels 40% van de Nederlandse bevolking beslaat.

HAK Appelmoes feit: Wist je dat het allereerste product dat HAK op de markt bracht appelmoes was? In 1952 zag het eerste geweckte product van de groentefabrikant uit Giessen het levenslicht. De rest is geschiedenis.

Key Visual Met Land

HAK SCHAALT HAAR BONENMISSIE OP IN NIEUWE CAMPAGNE

Wekelijks mantra moet bonen meer in de routine brengen
0 Appelmoes 37 0 720 En Appelmoelcompote0 V2

NIEUWE APPELMOESGENERATIE STAAT OP

Innovaties in en omzetgroei van 0% segment zorgen voor serieuze verschuivingen in klassieke categorie
Image 2018 06 21

VIER NIEUWE APPELMOES VARIANTEN IN 2018

Variant 0% toegevoegde suikers binnen 1 jaar bestseller